Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom områdena restaurang, underhållning, media och livsmedelssektorn samt utföra föreläsnings-, moderators-, journalist- och PR- och kommunikationsuppdrag. Bolaget skall även sälja tjänster och produkter inom gastronomisektorn, äga och förvalta lös och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 573 | 850 | 653 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -148 | 79 | -276 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -155 | -51 | -278 |
Årets resultat (tkr) | -135 | -84 | -278 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 504 | 1 555 | 1 514 |
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
2023-12* | 2022-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 573 | 850 | 653 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -148 | 79 | -276 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -155 | -51 | -278 |
Årets resultat (tkr) | -135 | -84 | -278 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 1 177 | 1 197 | 1 362 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 327 | 358 | 152 |
Tillgångar (tkr) | 1 504 | 1 555 | 1 514 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 561 | 696 | 691 |
Obeskattade reserver (tkr) | 20 | ||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 943 | 839 | 823 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 504 | 1 555 | 1 514 |
2023-12* | 2022-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 573 | 850 | 653 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -25.8% | 9.3% | -42.3% |
Soliditet | 37.3% | 45.7% | 45.6% |
Kassalikviditet | 34.7% | 42.7% | 18.5% |
Food In Action Of Sweden AB är koncernmoderbolag i en koncern bestående av 3 bolag. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-12.
Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom områdena restaurang, underhållning, media och livsmedelssektorn samt utföra föreläsnings-, moderators-, journalist- och PR- och kommunikationsuppdrag. Bolaget skall även sälja tjänster och produkter inom gastronomisektorn, äga och förvalta lös och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.